Anna D

Travel light med accessoarer

Travel light med accessoarer

Att bestämma sig för vad man ska ha på sig är inte alltid lätt och ännu svårare är det när man ska ut och resa. Jag menar, hur ska man veta exakt vad man vill ha på sig varje dag en hel vecka eller två? Det är väl det dilemmat som gör att många av oss är med i klubben för Overpackers United. Men ibland försöker jag mig på lite travel light och då är det bra att ta med accessoarer som smycken eftersom det varken tar plats eller väger något.

Travel light med accessoarer kan vara ett par statement örhängen till en bas t-shirt, några halsband till ett enkelt linne eller armband till bikinin. Enkelt att ta med och man kan ha samma kombo varje dag. Dessutom väger det definitivt mindre än x antal skor. Jag har några ständiga favoritsmycken och ibland blandar jag upp dem med lite billigt krimskrams. Den här veckan blev det ett armband av snäckor som jag klickade hem från Instagram. Ärligt talat är det värsta crap kvaliteten men det passar fint på armen när man hänger vid poolen.

Mina accessoarer – Armband från Mikimisu, Skultuna , halsband Lucy Williams for Missoma och resten är en blandning av antikfynd och presenter.

Travel light med accessoarer

 

Travel light med accessoarer

 

Travel light med accessoarer

 

Läs också

Bracelets for men

Earth Tones

Follow me  InstagramBloglovin and Youtube

 

  1. […] Travel light med accessoarer […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.