Anna D

Tips från Limassol

Tips från Limassol

 

Tips från Limassol – Hur härligt är det inte att få en bonusvecka i solen när det börjar bli höst hemma. Limassol på Cypern var destinationen förra veckan och hösten är verkligen den perfekta tiden att åka hit. Solsäkert, mindre crowded och såå varmt i vattnet. I Limassol hittar man inte många skandinaver, de håller till längre norrut där det finns fantastiska stränder. Men ibland är det rätt skönt att vara lite anonym och jag som gillar att studera och kommentera människor kan bara ligga i en solstol och säga vad jag vill hela dagarna utan att någon blir offended:)

Vi hängde iallafall på lite olika hotell och beach klubbar under veckan. Favoriten var Columbia Beach som ligger som en oas mitt i stan. Lyxigt men prisvärt att boka en spot för en dag med solbädd, sköna puffar som tar upp till 6 personer (klubben säger tio personer men då bir det för trångt).  En dag kostar 100 Euro men för det får man äta och dricka för motsvarande summa. Så bra för välmåendet fast det är lätt att man får en överdos av sushi eller dricker en drink för mycket. Restaurangen på Colombia Beach är öppen på kvällen också och vill man stanna till sent finns en nice bar att hänga i efter middagen.

Fler tips från Limassol, om man letar efter hotell kan jag rekommendera Alasia Hotel som är ett prisvärt boutique hotell i ett lite lugnare område. Amathus hotell är större och lite dyrare men här finns allt man behöver med fint beach- och poolområde, bra restauranger, gym, superfint spa och tennisbana. Bor man inte här kan man också köpa ett daypass för 35 Euro och hänga en dag. Four Seasons i Limassol ingår inte i Four Seasons kedjan men är lika härligt för det med allt man kan förvänta sig från den typen av hotell.

 

Tips från Limassol

 

Tips från Limassol

 

Tips från Limassol

 

Tips från Limassol

 

 

Tips från Limassol

 

Tips från Limassol

 

Läs också

Travel light med accessoarer

Bracelets for men

Följ mig på  InstagramBloglovin and Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.