Anna D

Gucci Gang

Gucci Gang

Eftersom jag bor i Sverige är väl det sista jag behöver just nu ett par nya solglasögon. Men ibland är man inte  logisk utan mer spontan, det var väl därför jag slog till på inte bara ett utan två par nya solglasögon på en flygplats häromdagen. Min tolkning på Gucci Gang blev ett par till solglasögon till mig och ett par till världens finaste kille. Båda glasögonen var så fina att det inte gick att välja. Dessutom har jag så svårt att hitta glasögon med en passform som funkar så hittar jag något är det lika bra att slå till.  Båda paren kommer alltså från Gucci som har massor av härliga och helt crazy modeller. De här bågarna är dock lite mer sansade, ena paret i en mer klassisk pilotmodell och det andra ett paret ett par lite större runda bågar.

Det bästa med lyxiga produkter är att alla detaljer är så genomtänka och att paketeringen är flawless. Fodral i sammet och sidenaktiga påsar i helt ljuvliga färger, små saker som blir en fin bonus. Så även om vi går mot mörkare tider så kommer det garanterat tillfällen när de här kan användas och om det är för mörkt så kan man bara njuta av de fina paketen.

Modellen Aviator hittar du här och Round Frames hittar du här

Gucci Gang

Älskar förpackningen

Gucci Gang

Ögongodis

Gucci Gang

Fin man med matching belt

Gucci Gang

Mina Aviators

Gucci Gang

Gucci Gang

 

Läs också

Bracelets for men

Fall Trend – Cowboy boots

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

2 Kommentarer

Vilka snygga solglasögon. Nu hoppas vi på en solrik höst och vinter.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.