Anna D

Motivation

Motivation

Motivation – Det finns många saker man kan ångra här i livet men man ångrar väl aldrig ett träningspass, eller?

Ändå så kan det vara så svårt att hitta motivation och komma iväg till gymmet eller löparspåret fast man vet att man mår bra efteråt. Så ibland behöver iallafall jag något som får mig att komma iväg överhuvudtaget, tex lusten att sätta på sig lite nya träningskläder. Och varför inte passa på att skaffa lite motivations kläder som en ny sport-bh nu när mid-season reorna är i full gång.

Tights behöver man alltid och de bästa tightsen är de som har support funktion. Jag menar rumpan och låren är ju ett känsligt område för de flesta. Med lite stöd sitter allt mycket bättre på plats och man kan fokusera mer på träningen än på en massa delar som hänger och slänger. Helt klart värt att betala lite mer för. Själv kör jag mest på svarta tights med funktion och de bästa kompressions tightsen på rea hittar du här . Fler par finns också om du scrollar längre ner.

Sen måste man ha en tränings bh och vilken man använder beror såklart på hur mycket stöd man behöver. Jag har jag inte så mycket att skryta med så för mig är det helt ok att välja något med medel support som den här eller den här.

Så det är väl inte så mycket att fundera på, klicka hem några nya träningsplagg och sen är det bara att köra.

 

 

Motivation

Shaping tights från Rönnisch 399 sek (999 sek)

Motivation

NIKE W NP HCPRCL TIGHT 349 sek (599 sek)

 

Läs också

Min dagliga hudvårdsrutin

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.