Anna D

Höstmys

Höstmys

Nu är det bara att gilla läget och inse att hösten är här. Slut på varma kvällar i trädgård och på balkong och jag har bestämt mig för att inte deppa ihop för det. Istället satsar jag på D-vitaminer, Netflix och att göra så mycket höstmys jag bara kan hemma.

Så min ritual när jag kommer hem från jobbet är att tända jag massor av stora blockljus och ett doftljus. Älskar doftljus och jag har massor med favoriter, det senaste fick jag av kollegorna på födelsedagen. Kommer såklart från Arket i doften Oakmoss. Finns i en mindre variant som den på bilden och en större storlek som du hittar här

Ett doftljus är också en perfekt gå bort present så därför brukar jag alltid ha ett par nya ljus på lager hemma. Alltid bra för de gånger man är i tidsnöd så hinner man fixa håret och samtidigt slippa riskera att komma tomhänt eller med några trötta blommor från mataffären.

 

Höstmys

 

Höstmys

 

 

Höstmys

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.