Anna D

Senap - färgen som kräver färg

Senap – färgen som kräver färg

Det finns färger som dyker upp med jämna mellanrum på hösten som senap och rost och i höst ser man båda färgerna överallt. Men helt ärligt så kan senap vara en rätt svår färg, den är inte särskilt smickrande när man är som mest blek och vintertrött. Senap – färgen som kräver färg helt enkelt, och har man det är det en superfin accent.

Så normalt sett är senap inte den bästa färgen för mig men eftersom jag precis varit ett par dagar i solen så tycker jag den funkar fint nu. Gärna något i stickat som den här tröjan från H&M (nu hittade jag den inte på nätet men tröjan finns i butik). Och när vi hade det här galet fina höstvädret i helgen och då körde jag helt enkelt tröjan till kjol och bara ben. Älskar när vädret tillåter en att bara ha på sig det man känner för och inte behöver tänka så praktiskt.

Tids nog kommer allt det där praktiska… kom precis att tänk på att ibland kan det börja snöa i oktober. Men förstår ni vad hemskt, jag orkar inte.

 

Senap - färgen som kräver färg

 

Senap - färgen som kräver färg

 

Senap - färgen som kräver färg

 

Senap - färgen som kräver färg

Läs också

Earth Tones

Höstens bästa köp

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.