Anna D

Att välja soffa

Att välja soffa

Jag har nyligen flyttat och down-sizat från hus till lägenhet. Massor av förändringar i livet och mycket tankar  på inredning den senaste tiden kan man säga.

Ett stort beslut har ju varit att välja soffa för den är ju så himla viktig. Soffan gör liksom skillnaden och sätter stämningen för hela vardagsrummet.

Lägenheten jag och mina barn flyttat till är ganska nybyggd och helt neutral så vilken stil som helst passar egentligen. Men det här kan ju vara ett dilemma för en som mig som har beslutsångest för allt. Nu bestämde jag i alla fall själv och kunde inte skylla på någon annan om det blev fel. Jag övervägde massor av alternativ, allt från något neutralt och minimalistiskt till något mer avancerat i en galen färg.

Men eftersom jag varit väldigt sugen på en sammetssoffa färg så blev det till slut en sådan jag köpte. Jag började i och för sig med att gå all in och beställde en rosa variant men det köpet gjordes i samband med en hel del rosa vin och ivrigt påhejad av ett par kompisar. Sen dagen efter fick jag panik över färgen och ändrade beställningen till en mer sansad petrolfärgad soffa.

Nu har soffan äntligen kommit och jag känner mig riktigt nöjd. Färgen är lagom mycket färg för mig och soffan är superskön bla för att sitsen är i en stor del så det blir inga skarvar någonstans. Det enda som saknas nu är lite nya härliga kuddar till men tills jag hittar de perfekta så duger mina gamla rätt bra.

Soffan kommer från Meli Meli och den finns i massor av fina färger så ni förstår kanske att det var svårt att välja.

Att välja soffa

 

Att välja soffa

 

Att välja soffa

 

Att välja soffa

 

Att välja soffa

 

 

Läs också

Easy Deco

Höstmys

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.