Anna D

Manchester kostymen

Manchester kostymen

En av de största kvaliteterna i höst är definitivt corden eller manchester som man kanske säger. Jag säger bara, köp en snygg manchester kostym och du är kittad för hela vintern. Kostymdelarna fungerar ju utmärkt för sig – kavajen till jeans eller dressade byxor och byxorna med tex en skjorta eller något basigt som en tanktop och sneakers. Vad man än gillar för stil så finns det massor av outfits i bara en kostym. Manchester gör sig också så bra i färg, själv gillar jag klassisk camel eller brunt men en mörk navy eller vinröd är också superfint.

I höst har inte kunnat bestämma mig så jag har skaffat mig två par manchester byxor. En vidare gubbvariant och en tajtare boocut modell. Just den sistnämnda modellen är inte supertrendig, jag vet, men jag älskar den och har den i smyg på helgerna. På kontoret blir det den vidare modellen eftersom den är lite mer modern och jag vill ju att folk ska fatta att jag fattar…

Mina byxor på bilden finns på Mid season sale nu och kommer från H&M, tank top och Veja sneakers från Arket. Fler manchester byxor (den moderna varianten) hitta du här och här 

 

Manchester kostymen

Manchester kostymen

Manchester kostymen

Manchester kostymen

 

Läs också

Höstens bästa köp

Senap – färgen som kräver färg

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.