Anna D

Klänning på hösten

Klänning på hösten

Jag tycker väl som så många andra att det är så mycket lättare att ha klänning och kjol på sommaren än på vintern så det börjar bli mycket byxor och stickat nu. Men ibland så känner jag att jag måste skärpa till mig och ändå ha en kjol eller klänning på hösten.

Den här klänningen hittade jag på stan häromdagen och jag tycker det är en fin höstvariant i en lagom romantisk look. Vill man ha klänning den här tiden på året så kan jag tipsa om att ha ett par snygga stövlar med högt skaft i garderoben. På så sätt har man alltid något att ha till och det blir inte så komplicerat att sätta på sig den där klänningen after all. Det blir en lite finare vardags look eller något som funkar om man ska ut på middag någon kväll.

Mina stövlar kommer är från Arket och klänningen från H&M.

Klänning på hösten

Klänning på hösten

Klänning på hösten

Klänning på hösten

 

Läs också

Höstens bästa köp

Senap -färgen som kräver färg

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

 

Inlägget innehåller köplänk

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.