Anna D

En snygg röra

En snygg röra

Det finns ju väldigt många fina inredningsstilar och det bästa vore väl att ha två eller tre boenden och så kunde man bara välja den perfekta stilen för varje. Men nu har jag bara ett boende och då får man välja lite mindres saker och hitta någon slags röd tråd för att få det fint.

Jag tycker iallafall att inredning kan liknas vid att klä sig dvs det blir alltid bäst när det är personligt och inte för stelt och koordinerat. Jag gillar när det är lite av en snygg röra. Samtidigt vill jag att det ska vara modernt, ha någon slags ordning och kännas fräscht.

Så en av de bästa sakerna jag skaffat till mitt nya hem är en låg bokhylla, här kan jag få ihop alla delarna. Förvaring och samtidigt sätta en känsla i vardagsrummet. Jag har en mix av böcker, prydnadssaker, tavlor, blommor och ljus och allt går att byta ut när jag vill. Har också försökt färgkoordinera böckerna i hyllan eftersom det ger en rätt harmonisk vibb som jag gillar.

Så allt den här hyllan kan jag ändra när jag känner för lite ny dekor och just nu ser den ut så här.

Hyllan heter Kalax och kommer från Ikea

En snygg röra

Kalax bokhylla från Ikea

 

En snygg röra

Morgonljus

 

En snygg röra

Min favoritvas

 

En snygg röra

Perfekt för tavlor när man har svårt att bestämma sig för var de ska spikas upp

 

En snygg röra

Vita böcker och en fin svamp gjord av min son

 

 

En snygg röra

Förvaring och dekoration

 

 

Läs också

Att välja soffa

Höstmys

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.