Anna D

The ugly sneakers trend

The ugly sneakers trend

Det tog ett tag innan jag fattade men nu har jag också fallit för ugly sneakers trenden. Ni vet de där klumpiga modellerna som pumpas ut från high end designers som Balenciaga till sportiga Nike och budget Zara. Ett par fula sneakers är helt enkelt årets sneaker trend och namnet säger väl allt. Ogillas av det flesta första gången de ser dem men efter ett tag så vänjer man sig och till sist så tycker många att det är coola och går och köper ett par.

Det kanske beror på ålder att det tog lite tid, men nu har även jag börjat gilla dem och har gått och köpt ett par som jag aldrig hade satt på mig för ett år sen. Men jag är sååå nöjd eftersom mina ugly sneakers uppdaterar en massa av gamla outfits. Har använt dem nästan varje dag och de funkar till det mesta i garderoben – dressade byxor, kavaj, klänning, eller som här med jeans.

Allting förändras i fashion världen och vissa trender är korta och andra är längre. Jag vet inte hur länge ugly sneakers trenden kommer finnas men något säger mig att den kommer att stanna kvar ett tag. Så om du fortfarande tycker det är det fulaste du sett så är det nog dags att börja vänja sig. Vem vet, kanske du också går omkring i ett par om ett tag.

Mina sneakers kommer från Acne och du hittar dem här.

The ugly sneakers trend

 

The ugly sneakers trend

 

The ugly sneakers trend

 

The ugly sneakers trend

Läs också

Höstens bästa köp

Senap – färgen som kräver färg

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

Inlägget innehåller köplänkar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.