Anna D

Tryst Stockholm

Tryst

Sköna tränings- eller lounge kläder är det jag helst har på mig på helgerna. Plagg som känns bra att ha på sig oavsett om man tränar eller inte. Ett par tights med bra passform, en enkel straptop och en mjuk tröja är favoriterna.

Tryst är ett nystartat brand som gör precis den här typen av kläder. Enkla och snygga plagg i fina basfärger och utan en massa onödiga logotyper på. Wilhelmina som grundat märket är en hängiven yoga tjej och plaggen passar perfekt på ett yogapass eller för träning på gymet. Men de funkar också efter träningen. Själv har jag gått runt halva helgen i deras New York tajts och ett av signaturplagget velour tröjan.  Tryst gör även plagg för killar och gillar man en clean design så erbjuder de allt man behöver för sin yogapass.

Kläder från Tryststockhol och armband från Babylon Bus

Tryst Stockholm

Tryst Stockholm

Tryst Stockholm

Tryst Stockholm

 

Läs också

Motivation

Min dagliga hudvårdsrutin

Följ mig på  InstagramBloglovin 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.