Anna D

Mitt i prick

Mitt i prick

Ok vilket mönster ska man välja i vår?

Det finns alltid en hel del att välja på men jag tycker att en prick känns väldigt bra just nu. Inga konstigheter och dessutom piggar den upp garderoben på ett enkelt sätt. En prickig klänning är fint men än så länge är det kallt och lite av en ansträngning att gå runt med en tunn klänning. Däremot är det lätt att ta på sig en blus eller top som är lätt att matcha med vilken byxa som helst i garderoben.

Jag vågar inte skriva att den passar med jeans eftersom allt jag gillar passar med jeans. Men den här toppen gör verkligen det och det betyder att den kommer att användas. Toppen kommer från Zara och den har fin färg och en generös ärm som gör den lite lagom fancy.

Mitt i prick

 

Mitt i prick

 

Mitt i prick

 

Mitt i prick

Läs också

Vårfeelings

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

  1. […] Mitt i prick […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.