Anna D

Cykelbyxan

Trending – cykelbyxan

En av vårens hetaste plagg är helt klart cykelbyxan. Den syntes redan förra året men i år blir det mer och inte bara på medelålders män i snabbfilen. Även vi andra normala som känner för något nytt måste ha absolut ha ett par cykelbyxor.

Ok, jag vet att cykelbyxan inte världens enklaste plagg att ha på sig men allt fungerar bara man vet vad man ska ha till. Det handlar ju inte om att gå runt med någon slags gym-look utan att använda dem med lite dressade plagg som inte är så sportiga. Enklaste sättet att styla cykelbyxan är att välja något maskulint och rymligt på toppen som en herrskjorta eller en oversized kavaj.

Med ett par coola sneakers till får man till en fin vardagslook. Väljer man ett par klackar till blir det enligt mig en grym vårlook – modernt och stylish. Helt klart värt att testa när det blir lite varmare men redan nu kan man införskaffa sig ett par för det finns en hel del att välja på i butik.

Här kommer några några bra köp

Cykelbyxan

Inlägget innehåller köplänkar

Cykelbyxan

Bicycle shorts 390 SEK ARKET

 

Cykelbyxan

Cycling shorts  350 SEK &Otherstories

 

Cykelbyxan

Bike shorts Bik Bok 199 SEK

Cykelbyxan

Cykelbyxor 99 SEK Ellos

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.