Anna D

Boho vibbar

Boho vibbar

Det spelar ingen roll om det trendar eller inte men när det närmar sig sommar så dyker det alltid upp lite boho vibbar i min garderob. Man kan inte påstå att jag  har så mycker boho inspiration omkring mig till vardags, jag menar, jag bor i Sverige och jobbar på Arket där minimalismen dominerar.

Men nu var jag Bali över påsken, och är man bland surfare och yogis hela dagarna så känns det helt ok att anamma boho stilen med alla fina färger och print. Det finns ju en risk att det blir för mycket medelålders-kvinna-i-kaftan-looken. Men i den här miljön passar det ändå så bra och det är så lätt att bara dra på sig en klänning och ett par sandaler och så är man klar. Så eftersom säsongen bara börjat är det helt klart värt att införskaffa något en skön boho klänning. Klänningen på bilden kommer från Zara

 

Boho vibbar

 

Boho vibbar

 

Boho vibbar

Läs också

Mitt i prick

Trending – Cykelbyxan

 

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.