Anna D

Sommarpaljetter

Sommarpaljetter

Även om det inte känns så idag så är det enligt kalendern faktiskt sommar snart. Försommaren är ju en tid på året när det brukar dyka upp en del festligheter typ bröllop, födelsedagar, studenter eller något annat kul när man vill klä upp sig. Men herregud vad ska man ska ha på sig då? Det finns massor att välja på och en given festkvalitet är ju paljetten. Jag menar paljetter ska man inte bara ha i svart på nyårsfesten, det är precis lika fint med en sommarpaljett i färg eller något ljust.

Personligen gillar jag alltid att mixa fancy och basic och en av mina favoriter är en basig top med något lite mer extra nertill. Som tex den här långärmade svarta toppen tillsammans med en vit paljettkjol som kommer från HM:s senaste Studio kollektion. Saknar man färg så går det alltid att få till med accessoarer som tex skorna.

Så vilken typ av plagg du än föredrar: top, kjol, klänning eller kavaj så är det lätt att hitta en variant i paljett i vår. Jag kan tex rekommendera er att kolla in Zara just nu. De har massor av fina paljettplagg och som vanligt till en rimlig peng vilket jag tycker är bra. Jag menar det blir ju ofta så att ett festplagg inte brukar användas så många gånger men det kan vara sjukt värt det just den gången man gjorde det.

Paljettkjol från H&M Studio Collection (tyvärr slutsåld) top från gammal med liknande finns här och sandaletter från Arket.

Inlägget innehåller köplänkar

Sommarpaljetter

 

Sommarpaljetter

 

Sommarpaljetter

 

Sommarpaljetter

Läs också

Boho vibbar

Mitt i prick

Följ mig på  InstagramBloglovin och Youtube

 

  1. […] Sommarpaljetter […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.