Anna D

Easy dressing

Easy dressing

En fin outfit I sommar och väldigt ”easy dressing” är att matcha en printad t-shirt med en fancy kjol. Det här är en rätt poppis kombo just nu,  antagligen för att den fungerar hela dagen från desk to dinner. Modellen på T-shirten ska vara klassisk och printet kan man välja helt efter tycke och smak, det finns ju hur mycket som helst att välja på men här och här hittar du två fina varianter till ett bra pris. För att den här looken ska funka även på kvällen så behöver kjolen vara lite mer fancy och feminin, gärna med ett print, i satin, med paljetter eller något annat kul. Min kjol är från Zara i höstas men den här eller den här kjolen passar superbra till den här enkla looken. Min T-shirt kommer från Laurie Couratier

Inlägget innehåller köplänkar

Easy dressing

Easy dressing

Easy dressing

Easy dressing

Läs också

Boho vibbar

Sommarpaljetter

Följ mig på gärna på Instagram  

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.