Anna D

Tie dye

Tie dye

Tie dye eller batikmönstrat kan ju kännas sjukt flummigt och kanske lite för bohemiskt för många. Men man behöver inte se ut som en övervintrad hippie bara för att man väljer batik. Jag har hittat den perfekta kombinationen av silk feeling och batik i det här fina linnet som kan användas i alla möjliga kombinationer. Tyckte det passade perfekt för att dressa upp ett par slappa gröna byxor jag gärna använder på sommaren. En annan fin variant är att bära den under en sommarkavaj för en lite mer klädd look. Som en snygg detalj kan man också välja en fin behå under linnet som gärna får sticka fram lite.

Linnet kommer från &Otherstories och gillar man att gå all in finns samma print i den här klänningen också. Själv blev jag så taggad på crazy batik att jag funderar på att införskaffa de här shortsen också.

 

Inlägget innehåller köplänkar

Tie dye

Tie dye

 

Läs också

Boho vibbar

Sommar paljetter

Följ mig gärna på Instagram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.