Anna D

Djungle jacket

Djungle jacket

Djungle jacket – Nu är det helt klart dags att sluta köpa sommarkläder om man inte råkar hitta något fynd på rea förstås. Istället är det läge att börja använda mer övergångsplagg – sånt som fungerar när det blir svalare ute.

Jag är ett stort fan av jackor av alla det slag eftersom en snygg jacka gör såå stor skillnad för en outfit. Army- och camouflage jackor tillhör mina favoriter och häromdagen sprang jag på den här varianten. En casual bomullsjacka något slags djungel print. Kunde inte låta bli att köpa den och jag vet ändå att den här typen av jacka kan jag använda så mycket den närmaste tiden.

Fördelen med att ha lite äldre barn är också att det finns fler i familjen som gillar samma saker, min tonårs dotter snodde nämligen jackan direkt när jag kom hem. Glad att vi gillar samma saker och det blir ändå mer hållbart om vi är fler som kan använda ett nytt inköp. Jackan hittar du här

Inlägget innehåller köplänkar

Läs också

Easy dressing

Double Denim

Följ mig gärna på Instagram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.