Anna D

Fall obsession

Ok jag har några fall obsessions just nu och en av dem rutiga skjortjackor. Det perfekta plagget till min core garderob som består av denim, t-shirts och boots. Jag kan erkänna att högst på min wish list i höst låg en jacka från Isabel Marant Etoile men eftersom jag är ensamstående mamma och försöker hålla mig till en disciplinerad klädbudget så jag köpte jag det här fina alternativet. Superglad för det och idag hade jag ha den som ytterjacka men längre fram blir det nog en casual variant på kavaj att ha inomhus.  Min jacka kommer från H&M:s conscious collection och finns i butik nu.

 

Fall obsession

Fall obsession

Fall obsession

 

Fall obsession

Följ mig gärna på Instagram

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.