Anna D

Hösttrend -skinn

Hösttrend – skinn

En av höstens stora trender är skinn och finns det något som bara blir snyggare med tiden så är det ju skinnplagg. Ok jag vet, skinn är inte helt okontroversiellt och hur man än vrider och vänder på det så är det alltid ett djur som fått sätta livet till. Men däremot så är det stor skillnad på hur djuret behandlats och hur skinnet tagits fram, så väljer man skinn så ska man absolut välja den bättre varianten.

I höst finns verkligen alla typer av plagg i skinn. Jag har varit så sugen på allt men valde till slut att investera i en kavaj. En kavaj liksom passar till det mesta i min garderob och lite varmare höstdagar ersätter den också vanliga ytterplagg.

Att ha kavajen så här till ett par svarta, sköna jeans och med kängor är en av mina favorit looks och jag har kört den var och varannan dag nu. Kanske lite färglöst men det är bara en sån där outfit som man känner sig bekväm i utan att vara tråkig och kavajen är liksom pricken över i.

Min kavaj kommer från Arket och tyvärr tog den slut på två sekunder, men det finns en superfin skjorta kvar som du hittar här, bootsen från Zara förra året men liknande finns här, jeansen kommer från Weekday.

 

Hösttrend -skinn

Hösttrend -skinn

 

Hösttrend -skinn

Hösttrend -skinn

 

Inlägget innehåller köplänkar

Läs också

Fall obsession

Djungle jacket

Följ mig gärna på Instagram

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.