Anna D

Wardrobe update

Wardrobe update

Ibland är det här med mode lite svårt eftersom det som är modernt och trendigt inte alltid är så lätt att ta till sig. Nya passformer kan kännas osmickrande och ju äldre man blir desto mindre vill man ändra ett vinnande koncept, man vet liksom vad man trivs i.

Men ibland behöver man en wardrobe update och vill man se modern ut så tycker jag att man ska ha lite koll på det nya och passformen är en av de sakerna som gör skillnaden.

Just nu är det mycket oversized som gäller och tycker man det är svårt så är mitt tips att inte gå all in utan att testa ett plagg och kombinera med något som känns bekant. Tex ett par slouchy jeans tillsammans med en tajtare top. Den korta kavajen känns också ny och kan få ens vanlig jeans och kavaj look att kännas ny och modern.

Så dagens tips är att testa ett favoritplagg men med ny passform för det är lätt att bli hemmablind och det behövs inte mer än så för att få resten av din garderob att kännas lite nyare.

Kort kavaj och tank top från Arket, Slouchy jeans från Zara

Inlägget innehåller köplänkar

Höstrend – Skinn

Höstprint

Följ mig på Instagram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.