Anna Marias Foto-blogg

brandmän

Söndagens emergency call

Elliot har alltid varit förtjust i brandmän och det var väl förra året jag tog denna bild på Elliot och brandmannen Sean, har jag för mig att han hette. Sean blev i varje fall så förtjust i Elliot så vi fick komma på en privatvisning till brandstationen i Santa Monica. Snacka om att Elliot blev överlycklig. Efter den visningen vet jag inte riktigt varför Elliot har trott att det är ok att ringa brandkåren.. Det har i varje fall hänt två ggr sen den visningen och nu senast i går morse.

Jag vet inte hur många av er som har fått uppleva det vi fick uppleva tidigt igår morse, att vakna upp till främmande röster som kommer utifrån vardagsrummet och att dessutom möta 10 st brandmän som undrar om vi är ok?!

2 Comments

Oj så gulligt… låter dock dyrt. Får man inte betala för en utryckning? Hoppas ni kunde se humorn i det hela och fick er ett gott skratt. kram

Post a Reply

När brandkåren gör en utryckning behöver man inte betala för den. Det är ambulansen som kostar. Det är väldigt mycket humor i Elliots vardag, lite väl mycket för min smak just nu haha men visst har vi roligt åt det efteråt.. Stor kram på dig Sofia

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.