Åsa Waak Livsstil

Synbiotic håller ordning på ditt immunsystem!

Har turen att äntligen få prova kloka Professor Stig Bengmarks nyutkomna synbiotika (probiotika+fibrer). Den innehåller förutom tre olika bakteriestammar som stödjer varandra, gör fibrerna att de 15 miljarder bakterierna når grovtarmen snabbt och kan föröka och mångdubbla sig, vilket hjälper de goda bakterierna att kolonisera tarmen och trycka undan de onda bakterierna. Synbiotic bygger på mer än 15 års studier runt omkring forskning på IBS, cancerpatienter och levertransplantationer. Att aktivt stärka och förebygga sitt immunförsvar är en billig livförsäkring, då det idag är ställt utom all tvivel att en väl fungerande tarmflora har ett starkt samband med vår hälsa.

Go Synbiotic!

P1010536

P1010534

2 Kommentarer

Hej! Undrar om du fortfarande tar Synbiotic och om du upplevt att du blev bättre i mage och tarm+ det allmänna måendet? Hittar mycket info om Synbiotic på nätet men inte så mycket om hur det hjälpt någon, alltså personliga berättelser.

Svara

Hej Linda! Jag brukar variera mina probiotika. Tror att det är bra att inte köra med samma hela tiden. I ärlighetens namn så kände jag personligen ingen skillnad av just Symbiotic. Nu har jag inte heller några direkta problem förstås… Jag tror att man får testa sig fram och se vad just sin egen mage kan behöva!
Kram Åsa.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.