Åsa Waak Livsstil

Bästa återhämtningen för mage och celler!

Hoppas att du fick en fin avslutning på 2016! Tänkte tipsa om en bra början på 2017. Många känner sig nog lite avslagna idag… Ett bra sätt att ge din kropp en revitaliserande början en dag som denna är det här enkla tricket! Ta en shaker eller mixer fyll den med kokosvatten och några tsk blåbärspulver. Mixa och häll upp! Kokosvattnet förser dina celler med elektrolyter, natrium och kalium i en bra balans. Blåbärspulvret har förutom massor av antioxidanter (rostskydd för cellerna) en reparerande effekt på mag och tarm slemhinnan.

Skål och välkommen till ett nytt spännande år!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.