Åsa Waak Livsstil

Hej alla förkylningar!

Välkommen hösten och hej alla baciller som finns lite överallt omkring oss! Nu gäller det att höja immunförsvaret till toppnivå så förkylningarna uteblir. Jag kör min gurkmeja-shot varje morgon. En rutin som jag inte slarvar med. Gurkmeja är en rot med fantastiska egenskaper, som jag har lärt känna genom åren, och min vänskap med gurkmeja blir bara starkare med tiden. Den är verkligen en god vän som stärker och stöttar överallt där den behövs. Den stärker mitt hjärta, håller inflammations-processer i schack. Den motverkar parasiter och bakterier. Den sägs också kunna hejda tillväxt av ovälkomna cancerceller. Och framförallt så sätter den P för förkylningar. Jag är så glad över att lärt känna dig, du fantastiska lilla rot!

Så här gör du min morgon-shot:

Pressa ca fyra äpplen, en rejäl bit ingefära, ett par tre stycken färska gurkmeja-bitar, en hel sköljd citron, häll i ett till två kryddmått chilipeppar och toppa med lite olivolja!

SKÅL!

Om du inte hittar färsk gurkmeja, så kan jag varmt rekommendera Herb Heros gurkmeja, som håller en hög kvalité. Jag brukar använda mig av ca en tsk av pulvret till receptet ovan.

Känslan av att kunna plocka sina egna äpplen är så härligt!

Juicen håller sig i kylskåpet ett par dagar.

2 Kommentarer

Låter uppfriskande!

Svara

Uppfriskande och uppiggande!! Kan väcka den mest morgontrötta riktigt ordentligt.
Kram!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.