Åsa Waak Livsstil

Maxa ditt grönsaksintag!

Sitter på trappan och njuter av dom sista flyktiga solstrålarna tillsammans med en nymixad grön juice. Så lätt att få massor av grönsaker i magen bara genom att dricka ett glas! Idag mixade jag ihop några buketter broccoli och blomkål, en näve spenat, en lime, en nektarin och en halv avokado. Släng i allt i en mixer och späd med kallt vatten. Vill du ha det sötare så mixa med en banan också. Toppa med lite olivolja så tillgodogör du dig vitaminerna bättre. Ett bra sätt att öka hela familjens grönsaksintag på eller hur?

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.