Åsa Waak Livsstil

Skapa ditt eget husapotek!

Tillhör du en av dom som har skåpet fyllt av olika superfoods och pulver som du inte använder? Smakar illa, hinner inte göra shots, glömmer bort att ta dem osv!! En smart grej är att köpa tomma kapslar och fylla på dem med pulver och tinkturer som du har svårt att använda. Spirulina brukar vara en sak som de flesta (smakmässigt) rynkar på näsan åt. Många har också svårt för gurkmeja. Olika örtoljor är kanske inte det lättaste att svälja ibland. t.ex oreganoolja. En otroligt bra och effektiv kur att ta då förkylningssymptom sätter in. Dock inte den mest välsmakande. Fyll på en kapsel och problemet är löst!

Ta tillvara på dina dyrt inköpta superfoods och använd dem!

HÄR kan du köpa tomma kapslar.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.