VAVAWOOM

Dagens blogg Living a Style

Bakom dagens blogg Living a Style hittar vi Eddie Fischer, 42 år. Eddie bor med sin man, son och två bengalkatter i Malmö. Vi kommer få ta det av Eddies liv i modets värld, på jobbet och privat. Och en del inredning. Vi frågade Eddie fem frågor och här kommer svaren. Enjoy!

Vem är du?
Jag är en glad tjej som ständigt letar inspiration till mina intressen. Min styrka är att se möjligheter som andra inte ser. Det kan gälla allt från inredning, mode och livet i allmänhet.

Var i livet är du?
Jag befinner mig mitt i livet med möjlighet att dela med mig av det jag älskar och är intresserad av och det återspeglas i min blogg.FullSizeRender

Ditt bästa livsnjutartips?
Skön kväll med vänner hemma eller ute, god mat och gärna med ett glas vin (eller champagne) till.

Vad är bäst med staden du bor i?
Grön och skön stad att bo i. Restaurangernas stad med inslag från hela världen runt hörnet. Massviss med parker och nära till strand, bad, Köpenhamn och kontinenten.

Vad kommer vi få läsa om i din blogg?
Ni kommer att få läsa om mode och se mina outfits. Jag kommer att bjuda på en del inredningsbilder från mitt hem som jag ständigt ändrar om i. Det blir även mat och blommor.

Läs Eddies blogg här.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.