Camilla Runberg

Everyday Outfit with Red Details

Everyday outfit with red details. Det här är en typisk vardagsoutfit för mig som jag trivs i. Jeans, topp, kavaj, boots eller snygga skor och en fin väska. I förrgår hade jag på mig jeans från Mother, kavaj (liknande här) och kappa (liknande här) från By Malene Birger, & Other Stories V-neck Cami Top, Skärp från Gucci, NA-KD Plain Scarf, Boots från Jennie-Ellen och J.W.Anderson Medium Pierce Bag .

Everyday outfit with red details. This is a typical everyday outfit for me that I like. Jeans, top, jacket, boots or fancy shoes and a nice bag. Yesterday I had  Jeans from Mother, Jacket (similar here) and coat (smilar here) from By Malene Birger, & Other Stories V-neck Cami Top, Gucci leather belt, NA-KD Plain Scarf, Jennie Ellen Boots and J.W.Anderson Medium Pierce Bag.

Everyday outfit with red details

Thanks @millenotti for nice press breakfast.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.