Camilla Runberg

Förhandsvisning filmen Whitney

Förhandsvisning filmen Whitney – Igår var jag bjuden på förhandsvisningen av filmen Whitney som har premiär idag. Filmen är en dokumentär om Whitney Houston regisserad av Kevin Macdonald. Alla har vi olika minnen från Whitney Houston och alla hennes stora hits och jag minns särskilt när hennes film Bodyguard kom. Hennes röst var makalös och hennes hits låg ständigt i topp på listorna.

Det var en väldigt stark film och förutom Whitney Houston, Bobby Brown och Bobbi Kristina Brown medverkar nära familj, vänner och kollegor och vi får ta del av Whitneys uppväxt och karriär. Vi får också ta del av händelser i Whitneys liv som tidigare ej varit känt. Jag rekommenderar er verkligen att se denna välgjorda dokumentär. 

Om filmen: I denna den första officiella dokumentären om Whitney Houston bidrar hennes familj, vänner och samarbetspartners till ett generöst och intimt porträtt av en världsstjärna som levde ett stort, men för kort, liv. WHITNEY innehåller ljud- och videomaterial från hennes karriär som aldrig förut visats, och tar ett gripande och hudnära perspektiv som kommer att omdefiniera hur vi minns en av musikhistoriens största: Whitney Houston.

WHITNEY är regisserad av Oscarsvinnande regissören Kevin Macdonald och producerad av flerfaldigt Oscarvinnande Simon Chinn (Searching For Sugarman, Man on Wire). Världspremiär i Cannes 2018.

Jag såg filmen tillsammans med Ninni och Helen och på väg in till filmen träffade jag bla Patrik Wincent som är aktuell med boken Shop ´til you drop och som programledare i TV:s Lyxfällan samt Thomas Falkenstedt som bla är moderedaktör för Candid Magazine.

Förhandsvisning filmen Whitney

You Should Also Read

Vilken härlig vecka

Mildh Press AW18 Mode & Skönhet

Tjejlunch på Söder

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.