Camilla Runberg

Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Camilla Runberg.

Stockholm Fashion Week Streetstyle hos About That Look

Stockholm Fashion Week Streetstyle – Tre veckor har gått sedan Stockholm Fashion Week. Det var härliga dagar med många fina visningar, trevliga människor och underbar sensommarvärme. Ninni som driver onlinemagasinet ABOUT THAT LOOK gjorde ett fint streetstylereportage som jag fick glädjen att vara med i. Bilder från reportaget ser ni nedan och hela reportaget här.

De flesta plaggen eller liknande jag har på mig hittar ni bland tipsen under bilderna (innehåller köplänkar) och halsbandet är från Pilgrim och örhängena från Ioaku.

Stockholm Fashion Week Streetstyle

Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Camilla Runberg. Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Camilla Runberg. Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Camilla Runberg. Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Camilla Runberg i byxor från Stine Goya och Chloé Nile Bracelet Bag. Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Naima Osman, Camilla Runberg, About that look och Tove Castor. Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Camilla Runberg. Bild från Stockholm Fashion Week Streetstyle på Camilla Runberg i tröja från By Malene Birger, kjol från Isabel Marant Étoile och Chloé Nile Bracelet Bag.

Get the style

  1. […] Stockholm Fashion Week Streetstyle hos About That Look […]

  2. […] Stockholm Fashion Week Streetstyle hos About That Look […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.