Camilla Runberg

Bokrelease Digital Passion av Frida Boisen

Bokrelease Digital Passion – I onsdags var jag på Frida Boisens bokrelease. Frida släpper boken Digital Passion vilket passar mig perfekt som brinner för det digitala. När jag arbetar med PR sker mycket digitalt och jag älskar att få ny inspiration.

Frida Boisen är vice president och digital chef på Bonnier Magazines Brands och är även programledare på TV3. 2017 utsågs Frida till Årets digitala ledare i Sverige och hon har vunnit priset Best Use of Social Media vid INMA Awards i San Fransisco (tidningsvärldens Oscarsgala). Frida är också en fantastisk talare så får ni chansen att lyssna på henne lovar jag att ni kommer gå inspirerade därifrån.

Jag läste boken förra helgen och den handlar om hur du blir en vinnare i sociala medier. Den vänder sig till både dig som privatperson och till företag och innehåller en mängd tips om hur du kan nå ut med ditt budskap och bygga ditt varumärke. Jag rekommenderar boken till både privatpersoner och företag för att få inspiration till din/er digitala strategi. Jag kommer att ge boken till en del av mina kunder för att använda den som input när vi arbetar med digital strategi och digital PR.

Hur ser din LinkedIn profil ut? Vem vill du vara? Vad står du eller företagets varumärke för? Sätt dina/era värderingar. Vilka budskap vill du nå ut med? Hur hamnar du högst på Google? Hur ska vi förhålla oss till AI? Frida lyfter också fram många exempel på företag som lyckats med video i sociala medier och du får lära dig mer om social selling, social storytelling och Dark social. Känner du att du behöver lära dig mer och att du behöver inspiration om hur du ska komma igång är det bara att köpa boken. Du hittar den här.

Festen hölls i Champagnebaren på Mosebacke och det var en mängd spännande gäster där. HarperCollins förlagschef Carina Nunstedt höll en härlig intervju med Frida om boken och det bjöds på bubbel och tilltugg. Tack Frida för ett härligt releasemingel.

Bokrelease Digital Passion

Bild på Frida Boisen och Johanna Toftby från bokreleasen av Digital Passion.

Frida Boisen och Johanna Toftby. Jag gick i sällskap med Johanna till releasen. Johanna har varit krönikör hos Frida när hon var chefsredaktör för GT/Expressen.

Bild på Johanna Toftby och Camilla Runberg från Frida Boisens bokrelease av boken Digital Passion.

Johanna Toftby, Camilla Runberg – Frida Boisens releasefest för nya boken Digital Passion (c) Karin Törnblom / IBL

Bild på Patrik wincent och Camilla Runberg från bokrelease Digital Passion av Frida Boisen.

Patrik Wincent och Camilla Runberg. Patrik är också författare och även TV-programledarkollega till Frida.

Bild på Frida Boisens böcker Digital Passion från bokreleasen.

You Should Also Read

Stockholm Fashion Week Streetstyle hos About That Look

Bokrelease Ditt livs form av Sabina Dufberg och Charlotta Flinkenberg

Bokrelease Johanna Toftby 30 om dagen på Clarion Hotel Post

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin

  1. […] Bokrelease Digital Passion av Frida Boisen […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.