Camilla Runberg

Bild på Johanna Toftby och Camilla Runberg hos TV4 Nyhetsmorgon.

TV4 Nyhetsmorgon med Johanna Toftby

TV4 Nyhetsmorgon med Johanna Toftby – Jag ansvarar för all PR och kommunikation för Johanna Toftbys nya bok 30 om dagen – en livsresa som ges ut av förlaget Bladh by Bladh. Igår var vi inbjudna till TV4 Nyhetsmorgon med anledning av den nya boken och Johanna intervjuades av duktiga Jenny Alversjö.

Johanna berättade om sin livsresa från panikångest och depression till att hon nu mår bra. När Johanna mådde som sämst och gick till läkaren fick hon ett recept på 30 om dagen. Inte 30 tabletter, utan 30 minuters motion. Johanna började må dåligt efter att ha förlorat sin son endast några timmar efter födseln.

Det är väldigt roligt att arbeta med Johanna. Hon är full av positiv energi och arbetar stenhårt. Hon är inte rädd för att ta i och det går undan. Samtidigt är Johanna mån om att ta hand om sig själv och tummar inte på sin träning. Att röra på sig är viktigt för att Johanna ska må bra.

Jenny Alversjö är otroligt skicklig på att intervjua och i slutet av intervjun överraskade Jenny Johanna med att koppla upp Johannas dotter Lisa-Marie som befinner sig på långresa på storbild. Johanna blev så chockad och glad att hon började gråta. Jenny fick ta över och ställa frågor till Johannas dotter.

Efter Nyhetsmorgon uppmärksammade både Expressen och Hänt Jenny Alversjös överraskning för Johanna Toftby med stora artiklar.

Nedan hittar du hela intervjun från TV4 Nyhetsmorgon, Jennys överraskning.  Artiklarna i Expressen (läs här) och Hänt (läs här).

Johanna driver en av Sveriges största livsstilsbloggar och du hittar den här. Johannas bok kan du köpa signerad här.

TV4 Nyhetsmorgon med Johanna Toftby

Bild på Johanna Toftby och Jenny Alversjö i TV4 Nyhetsmorgon. Bild på Johanna Toftby och Jenny Alversjö i TV4 Nyhetsmorgon. Bild på Johanna Toftby i TV4 Nyhetsmorgon. Bild på Johanna Toftby och Jenny Alversjö i TV4 Nyhetsmorgon.
Bild på Johanna Toftby och Camilla Runberg i TV4 Nyhetsmorgon.

You Should Also Read

Svensk E-handel

Bokrelease Digital Passion av Frida Boisen

Bokrelease Johanna Toftby 30 om dagen på Clarion Hotel Post

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin

5 Kommentarer

Så kul Camilla! Jättebra jobbat och fin intervju. Kram

Svara

Det är sååå bra att hon delar sin historia. Så mååånga kommer blir hjälpta av detta. ❤ bra jobbat Camilla! Så kul att du är med i detta projekt! ❤❤❤❤

Svara

  1. […] Tv4 Nyhetsmorgon med Johanna Toftby […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.