Living a Style

Guchia Kliniken

Idag var det äntligen dags för min ansiktsbehandling på Guchia Kliniken.  Jag gjorde en lätt kemisk peeling som är lite skonsam nu över sommaren. Fina Natalia (leg. läkare) som utför behandlingen tycker att min hy känns väldigt spänstig och fin….allt detta tack vare henne så klart. Jag känner själv att min hy har blivit mycket bättre än innan. Sen måste man ju också komplettera med bra produkter och det har jag då gjort med både Neastra och Obagi.

IMG_20150526_144228

Jag har nu kompletterat min hudvård med lite fler produkter, det kommer jag att återkomma med inom kort.IMG_20150526_144300

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.