Living a Style

Favorite products

Dessa produkter kan jag just nu inte leva utan. Clarins magiska soldroppar har ju verkligen hjälpt att få ha nån färg denna sommar….och deras serum är ett av dom bästa jag testat. Obagi dag och nattkräm fungerar superfint på mig då jag även gör Obagi behandlingar. (Ansiktsbehandling med kemisk peeling ) Sen kan jag ju inte tjata tillräckligt mycket om fukt. ..fukt är det bästa! Det har Kiehls lyckats med. Denna produkt är verkligen fukt på flaska. Sen har vi Clarins Beauty Flash Balm. Den kan man använda till mycket, bla kan man ha den som en fuktmask. Eller ha på innan du lägger din makeup.  Eller bara som en dagkräm. En super produkt.

IMG_20150714_085250

IMG_20150714_085405

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.