Living a Style

Milk Peel på Guchia kliniken

Milk Peel på Guchia Kliniken

Igår var jag på ett efterlängtat besök på Guchia Kliniken. Jag gjorde ett litet snabbt fix. Som ni redan vet så är jag glad för kemisk peeling och detta är en variant på det med. Denna snabba Milk Peel behandlingen tar endast 20 min. Rengöring av huden och sen styker man på denna Milk Peel som får sitta på i några minuter och sedan tvättar man av den. Den pirrar lite i huden och man känner hur den verkar på djupet. Man får på en tjockare kräm med solskyddsfaktor på för att skydda huden. Jag gjorde den på morgonen innan jobbet och tog på lite smink efter ett tag  utanpå krämen och det var ok. Men det bästa är ju att låta den bara vara på som den är. Därefter brukar jag bomba huden med fukt.

Behandlingarna återställer din hud med lyster, reglerar oljig hud och förstorade porer och som jag påpekat innan så slätar dom ut rynkor och linjer. Super! Är du osäker på vilken behandling som passar just dig så boka en konsultation så hjälper dom dig. 040-123431

1130099_resizedDessa produkter finns på Guchia Kliniken att köpa. Jag använder både Neostrata och Obagi. Jag har dag och nattkräm från Obagi och ögonkräm från Neostrata.

Missa inte tidigare inlägg om Sommarerbjudande på både ansiktsbehandlingar och Injektioner.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.