Living a Style

Six Ames Outfit

Igår hade jag på mig en ny kavaj från Six Ames. Jag gillar verkligen deras kläder. Super snygga med en perfekt passform.  Den vita byxan är från den vita kostymen och denna svarta kavaj har jag också en byxa till. Love it! Det blev blått från Ioaku på både halsband och ring. Blå heels från Zara och så rastade jag Chanel väskan.

IMG_20150710_160110

IMG_20150710_155547

Girls Night out at Koi #sixames #lindforsfashion #ioaku #luxurious #lyx #elegance #hot #instablogger #eddiefischer #livingastyle #fashionpic #fashionaddict #mystyle #style #blogger #girl #fashionblogger #inspiration #lifestyle #chaneladdict #instastyle #city #fashion #fashionista #chanel #chanelbeauty #cocochanel #chanelbag #chaneljumbo #heels @sixames @lindforsfashion #ioaku

Girls Night out at Koi
#sixames #lindforsfashion #ioaku #luxurious #lyx #elegance #hot #instablogger #eddiefischer #livingastyle #fashionpic #fashionaddict #mystyle #style #blogger #girl #fashionblogger #inspiration #lifestyle #chaneladdict #instastyle #city #fashion #fashionista #chanel #chanelbeauty #cocochanel #chanelbag #chaneljumbo #heels @sixames @lindforsfashion #ioaku

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.