Living a Style

2 Kommentarer

Äntligen en blogg med stil!
Så inspirerande. Vackert smakfullt och med stor Vi Ha faktor!
Skorna dom e jag ju nyfiken på!
Vänlig hälsning Malin

Svara

Hej Malin. Tack för så fina ord, det gläder mig. jag delar med mig båda av lyx och budget och älskar att blanda mina outfits just så. Välkommen till min sida och jag finns även på Instagram som du ser på här på bloggen. Skorna i just detta inlägg kommer från Pretty ballerina. jag hade inte tagit med dom i texten då jag haft dom så mycket…Jag ska göra mitt bästa för att inspirera och jag försöker att svara på alla frågor, både här och på Instagram. Önskar dig en fin söndag, kram Eddie

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.