Living a Style

Berlin and Treat Collection

Treat Collection 

Några dagar i Berlin och jag började med att möta upp fantastiska Daniela Mellis som är kvinnan bakom märket Treat Collection.

Had a lovely meeting at the Treat Collection Showroom in Berlin and so glad to meet the Woman behind this fantastic brand.

1230280

Treat Collection är inte bara nagellack utan så mycket mer….märket har utvecklats och vuxit jättemycket det senaste året. Ni har säkert sett att jag använt nagellacket….det är det bästa jag provat och tro mig…jag har prövat de flesta.

Treat Collection in no longer just nailpolish…it’s so much more. Don’t forget that it’s nontoxic.

1230284

Serien har nu redan läppglans och läppstift. Fantastiskt colors on bott lippgloss and lippstick.

1230277

Nu finns det en hudvårds serie med speciellt utvalda produkter. Jag kom inom kort att prova en del av serien och kommer att återkomma med mitt utlåtande.

And this is a Collection of products that will give your skin some serious pampering.

1230288

Det finns även en Spa serie med badolja och kroppsolja och andra produkter som är vårdande för din kropp. En del speciellt framtagna för olika områden. The new Spa Collection called Night Delight…can’t wait for that one.

IMG_20160428_185149

Detta är Daniela Mellis. Kvinnan bakom Treat Collection.  Vi tillbringade en dag i Berlin och hade det helt underbart…lite shopping blev det också.

This is Daniela Mellis, The Woman behind Treat Collection. We spendera a Day together and had a Great time.

www.treatcollection.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.