Living a Style

Food in Berlin

Berlin

En hel del mat har det blivit…om ni inte redan märkt det så är jag glad för att äta hamburgare på olika restauranger. Jag har hittat två i Berlin som jag var tvungen att besöka även denna gång.

IMG_20160429_233939

Frukost.

Instasize_0428182927

Schnitzel på en cool restaurang… Borchardt. Väl i Berlin eller Tyskland för den delen då är ju deras riktiga Schnitzel ett måste.

Instasize_0429231459

När vi för första gången upptäcke dessa killar så stod dom i en vagn och sålde de mest fantastiska hamburgare med bästa rosmarin pommes till. Nu har dom en restaurang…bra jobbat. Besök Burger de Ville.

Instasize_0429231604

Godaste pommes frites!

Instasize_0429173622

En Kaffe och kaka blev det ju också…lite här och där.

Instasize_0430203147

Uppge på 6 våningen på KaDeWe så har dom ett hamburgar ställe. Olika combon med goda stora pommes. Det heter The Burger.

Instasize_0430203428

Tar du sedan en trappa upp till restaurang delen så kan du sätta dig vid de stora panorama fönster och titta ut över staden. Där kan du ta en kaffe eller vin och välja nått gott i den stora dessert buffén. Jättebra priser och stort urval.

Detta var bara en liten del av vad vi hann med. Kan vara fler bilder på min Instagram.  ”eddiefischer”

2 Kommentarer

Var är din ring ifrån på andra bilden? Eller är det två olika?

Svara

Båda ringarna kommer från Ioaku, du hittar mer och fler bilder på min instagram från just Ioaku. där finns jag under ”eddiefischer”

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.