Living a Style

2 Kommentarer

Du visar såå många snygga outfits. Coster copenhagen mycket snyggt men verkar hart när omöjligt att hitta fullsortiment på nätet. Den vinröda kostymen du har – to die for (hur är storlekarna på byxorna?) kan du tipsa om var det finns återförsäljare. Bor inte i storstan kan man säga så en nätbutik är ett +. Boozt och provrummet har ju delar av kollektionen.
Mvh Rose-Marie

Svara

Hej, tack snälla. jag förstår vad du menar. Det lättaste är om du kommenterar direkt på fotot, på min Instagram för då kan jag skicka vidare till agenten och hon hjälper dig direkt om vad du har det närmst dig. Instagram ”eddiefischer”
Trevlig kväll, Eddie

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.