Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Då var vi inne på den andra listan för detta året. Jag kan inte fatta hur snabbt det går och hur mycket som hinner hända hela tiden.

1.

VECKANS JACKA… är den här från Luxuri. Ni vet ju hur svag jag är för fluffar i alla dess varianter och färger. Kul med lite färg i garderoben och det är just det jag behöver. Hade den på mig på tjejkvällen förra helgen.

2.

VECKANS PRODUKTER… denna veckan blir det faktiskt tre produkter som som kammar hem priset. Det är peelingen från Dr.Obagi.som jag inte kan leva utan. Den köper du på GuchiaklinikenBluepaper som jag alltid har i väskan och den nya ögonkrämen från Filorga som jag håller att prova

3.

VECKANS VÄSKA…den mjukaste i historien är ju denna söta ljusrosa Clutch från Luxuri. Ja, det blev två saker från samma märke denna veckan. Spana in produkternamn på deras Instagram Luxuri.dk.

4.

VECKANS SKOR…reafynd från Acne Studios…kunde inte låta bli när min storlek stod på hyllan och kallade på mig.

5.

VECKANS HÄNDELSE.. plåtning för smyckesmärket IOAKU. Jättekul och jättekallt men superfina bilder blev det och här får ni en liten glimt…fler kommer efter hand.

Önskar er en fin helg. Kram på er.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.