Living a Style

EDDIE LISTAR…Veckans Bästa…

Så var vi framme vid  fredagen igen, snabbt gick det denna gången med…och nu är det dags för Veckans Bästa igen.

1.

VECKANS ACCESSOAR.. det är denna PomPom från Luxuri. Har haft den olika väskor och den matchade mitt armband kom jag på.

2.

VECKANS PLAGG…blev dessa nya skinnbyxor från Frontrow Living. I en fantastisk blå nyans som är lätt att matcha. En kort modell som är lätt utslängd. En tidig Vårnyhet som jag fick äran att prova.

3.

VECKANS PRODUKTER…. kommer från Clarins och finns med mig dagligen. Älskar dessa färger på läppstift och läppglans. Handkrämen är magisk och doften lyxig…precis som jag vill ha det. Tuben längst bort är en lätt skimrande creme som fräschar upp. 

4.

VECKANS OUTFIT…utan tvekan denna här. Många tyckte om den på Instagram och den blev väldigt väl mottagen. Ibland är det enklaste det bästa…som här. 

5.

VECKANS HOME…är den här bilden med tavlan på. En hel del frågor på konstnären och många fina kommentarer kring den. Jag älskar den själv jättemycket och ännu mer när jag vet att det är en kär vän ( Kicki Persson ) som målat den till vår 20 åriga bröllopsdag, för nått år sen.

Jag önskar er en underbar helg med massor av solsken.. för det har dom lovat oss här i Malmö iallafall. 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.