Living a Style

Shooting Sunday

Något ni kanske inte visste om mig är att jag gillar att skjuta. Vi pratar då riktiga vapen och riktiga skott. Idag var jag på skjutbanan och sköt faktiskt riktigt bra. Man får egentligen inte fota på skjutbanan och det är massor med regler att ta hänsyn till…jag fuskade lite idag och här kommer lite smygfoto.

Här skjuter jag med favoriten Smith and Wesson 5906. Det är en likadan som Don Johnson sköt i Miami Vice. Den är helt grym!

Jag lovade att sudda bilderna.

Sköt mest med 22 kallibrig idag. Förutom Smith and Wesson, den tar 9mm.

Dagens bana, jag sköt på 8:an.

Dagens vapen. Som ni ser så ligger dom öppna allihop, ännu en regel när man lägger dom ifrån sig. Ni som ser och vet så vet ni att här ligger en 35 kallibrig, den sköt jag inte idag. 

Bästa rundan!

Här är vi på väg, mannen och jag. 

Det här har jag som sagt inte pratat om innan men kände att jag ville dela med mig av mitt intresse till er. Ska försöka att få ihop lite mera tid till det i framtiden. Det är det som varit orsaken till att jag inte fortsatt som jag borde.

Som sagt, normalt sätt fotoförbud därav de suddade bilderna. 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.