Living a Style

Nymålat

Den senaste månaden har vi byggt ut en vägg, målat tak och väggar och fixat en del hemma. Jag ska visa er hur det såg ut från det att vi började röja till det färdiga resultatet.

Vi målade både taket och väggarna vita med Sadolin färg. Då jag alltid målat om ganska ofta och vill ha det rent och fräscht så tycker jag att Sadolin levererar på den punkten.

Lite dåligt ljus då vi höll på en hel kväll. Där TV-n sitter nu på väggen där hade vi den och då stod den ena soffan mitt i rummet. Det var det som störde mig med att ha den där. Jag ville att sofforna skulle stå så som dom gör här på bilden och då blev alternativet att vi satte TV-n över öppna spisen. Trodde inte alls att det skulle bli bra men vi körde en provperiod med att ha den där och vi trivdes med det. Så då var det bara att sätta igång och bygga ut väggen för att dölja alla sladdar och kablar.

Vi byggde ut det minsta vi kunde för att inte ta så mycket från öppna spisen, det blev ca 5 cm.

När väl väggen var på plats och alla kablar var dragna så var det dags att kalla in förstärkning. Vår kära målare ställer alltid upp och även denna gången så målade han både tak och väggarna.

Ser ni färg skillnaden i taket? Herregud alltså….och då var det målat för två år sedan. Det har varit öppna spisen som varit boven i det hela, nu är allt åtgärdat och klart och det kommer inte att sota mera. Även om vi inte använde den öppna spisen så kom den smutsiga luften in. Nu är skorstenen igenbommad och all ventilation rensad. Så himla skönt….

Underbart rent och vitt.

Här ser ni skillnaden på taket och väggen.

Nu ser det ut så här med TV-n över den öppna spisen och vi får mycket mer plats och utrymme. Det är inte så att rummet är litet men vi gillar vår space. Tavlorna är inte riktigt på plats än men det kommer, jag har inte bestämt mig än var jag vill ha dom alla och här byter allt plats hela tiden.

Det vita skåpet ni ser där kommer att fixas till. Det kommer att sänkas och nya ben är beställda. Önskar att allt kunde vara helt sladdlöst så att man slapp allt sånt där tråkigt, men men…nånstans måste alla prylar ta vägen och våra gör det i det vita skåpet. Det kommer att komma fler bilder lite emellanåt när allt kommer på plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.