Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Nu har vi kommit fram till veckan då det är Julafton och som vi har väntat och längtat.  Men innan vi fördjupar oss för mycket i det så ska vi titta på veckan som varit.

1.

VECKANS LOOK… pyjamasen och ränderna går aldrig ur…eller hur var det nu? Helt kär i det här sköna pyjamas setet från Michaela Wiesneck. Jag kan lätt glida runt i den från morgon till kväll. Ni gillade den bäst på Instagram.

2.

VECKANS PLAGG…den här röda leoklänningen från Culture. Hade den på en glöggfest förra helgen.

3.

VECKANS ACCESSOAR… Blå väska från Thoi. Cool och lite rockig med just kedjan och detaljerna men samtidigt mjuk då den är virkad.

4.

VECKANS NYA.. svarta jeans med snörning från Black Orchid från LA. Sorry för att jag inte fick med hela byxan…fokuserade på att ni skulle se snörningen…så den kommer att komma på fler bilder.

5.

VECKANS HAPPENINGTequila Rose Event hemma med en massa Tequila Rose i glasen, chokladpraliner från Sofiero Slott och dukat i rosen tema såklart. Älskar färgerna! Jag blandade rött och två olika rosa rosor och satte dom tätt ihop för mer effekt….Och visst blev det fint??? Vi drack den med is eller shottade den riktigt kall…hur dricker ni den?

Här kommer mina 9 bästa foton på Instagram 2017.

Med den önskar jag er en riktig God Jul så ses vi  nästa vecka och ser vad tomten kommit med…

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.