Living a Style

Hemmamys

Jag har inte alls tillbringat så mycket tid hemma som jag skulle vilja men så är det ibland. Jag är glad över att vi hunnit med vissa bitar nu på hösten som att måla om.

Jag har ett rätt så vitt hem med vita väggar och en del av möblerna med. Jag gillar att tillsätta färg på kuddar och blommor eller tavlor för att förändra. Kudden här kommer från De Belder.

Jag har en del olika koskinn och lade faktiskt två stycken under matbordet nu i höstas. Det blir lite mer ombonat.  Jag måste verkligen hitta nya mattor….

Detaljer…bok och doftljus från Slettvoll.

Då jag flyttar runt på saker och ting hela tiden så ser det inte likadant ut just nu som på bilderna. Bilderna här i detta inlägg är tagna vid olika tillfällen.

Vitt och fräscht efter ommålningen…lite svårt att se det på foton… Vi har använt oss av Sadolin färg på både väggar och tak.

Både kruka o doftljus från Imagebyme.

Så här sitter jag i soffan och tittar ut över matsalsbordet och dricker kaffe.

Nu i juletid…detta året har vi en halv gran.. . En mycket mindre än vad vi brukar ha och jag satte den på en pall på ena sidan av soffan. Nu hade vi ju huset fullt med folk i helgen så då passade den bra där utan att vara i vägen.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.