Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej fredag!

Hur snabbt går det egentligen? Men det är väl skönt att man har att göra och att vi närmar oss våren ännu snabbare. Ska vi ta en titt på veckan som gått?

1.

VECKANS LOOK… den här looken från Veronica Virta och jeansen från Black Orchid gillades mest. Det kan man ju faktiskt förstå…riktiga klassiker som håller länge.

2.

VECKANS ACCESSOAR… denna rem som också kommer från Veronica Virta.  Man kan även använda den till en annan svart väska men har, det måste ju inte vara just denna. Det är fint att även bryta av och ha den till en helt annan färg.

3.

VECKANS NYA… sköna vida och utsvängda jeans från Denim Hunter. Supersköna!!! Även den coola T-shirten kommer från samma märke.

4.

VECKANS SMYCKEN…guldfärgade stenar… både ringar och armband kommer från Caroline Svedbom.

5.

VECKANS PRODUKTER… ett nytt svensktillverkat märke som heter Soapery. Här ser ni en skön handtvål och doftljus. Den stora pumpflaskan innehåller linnevatten. Jag är helt kär i den och sprayar med den överallt. På mina sängkläder i sovrummet, när jag stryker och lite när jag känner för det…haha! Det doftar ljuvligt! Helt beroendeframkallande!!! Ni måste testa! På deras Instagram sida hittar ni mer info. @soapery

Puss på er och ha en underbar helg. Kramar!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.