Living a Style

EDDIE LISTAR… Veckans Bästa…

Hej Fredag och Hej helg!

Veckan bara flög iväg… hoppas ni har haft en underbar vecka, jag har sett att många av er haft snö. Det är vi här nere inte bortskämda med. De senaste dagarna så har solen varit framme och känslan för att våren är på väg är sååååå nära!

1.

VECKANS PLAGG… eller hela detta setet egentligen… helt underbart och både det blommiga och den rutiga kavajen kommer från Denim Hunter. Klänningen fungerar bra bara som den är eller som här utanpå byxorna, eller varför inte som en kimono. Fler bilder på detta setet hittar ni i ett eget inlägg.

2.

VECKANS LOOK …ni gillade detta svarta allra bäst. här har jag en klänning från Frontrow Living och skinnjacka från Jofama. Skor från Flattered. Väska från Veronica Virta.

3.

VECKANS ACCESSOAR… ny liten bebis har landat i min ägo! Så himla söt och så är den rosa. Helt magiskt rosa..alltså rosa på riktigt…rosa! Den kommer bli super nu till våren, eller ja den måste helt enkelt vara super till allt, hela tiden, alla säsonger… så är det bara! I vilket fall som helst så är jag kär i min rosa Chanel bebis!

4.

VECKANS NYA  … åhhh…ni kommer svimma när ni ser Karmamias sommar kollektion. De butiker som säljer den har redan nu börjat släppa bilderna på det som kommer in. Jag har här på en lång camoflage kjol som jag på sommaren kan bära som en klänning, ni kommer få se det sen… t-shirten är också ny och kommer från EMM Copenhagen. Ni har sett den röda och nu ser ni den svarta med…Jofamas skinnjacka som Efva Attling designat. Hur snygg!!??!!

5.

 

VECKANS ROSA… ännu mer rosa! Man kan ju inte få nog… alltså denna rosa kappan dog jag för i Hamburg så den fick också följa med hem. Rosa för hela slanten!!! Det blev ett fantastiskt rea fynd på Koton, där jag även köpte den andra kappan med den gula fluffen.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.